Ірина Федишин Умань

Ирина Федишин

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Великий концерт Ірини Федишин в Умані відбудеться 16 листопада 2018 р, 19:00, МБК

Вельмишановні пані та панове, уманчани та гості міста!

З радістю запрошуємо Вас на Велике Українське Шоу Ірини Федишин «Білі троянди». Живий звук!

Ірину Федишин називають феноменом української музичної сцени! ЇЇ хіти «Долоньки», «Ти тільки мій», «Калина», «Це моя земля, Україна», «Як я тебе люблю», «Білі троянди» співає вся країна, гастрольний графік Ірини розписаний на рік вперед.

Кожен її концерт перетворюється на феєричне свято — яскраве шоу з колоритними костюмами, неординарною сценографією, цікавими танцями, видовищними постановками номерів, і світловим шоу. Та перш за все — щирим і чудовим виконанням унікальних душевних пісень.

В її мелодіях є іскра, яка запалює серця і залишається з Вами назавжди! Разом зі своєю прекрасною командою, Ірина Федишин ретельно продумує кожен свій виступ, щоб подарувати прихильникам найкращі враження і чудовий настрій.

Ірина Федишин вже 12 років на великій сцені.

На її рахунку понад 1200 концертів, з них більше 300 із сольною програмою. ЇЇ пісні займають найвищі сходинки хід парадів країни.

2 000 000 українців поставили її мелодії замість гудків у телефон. Мільйонні перегляди в You. Tube.160 аншлагів Україною. Успішні гастролі Європою та Америкою.

Чарівна співачка зі Львова, Ірина Федишин, майстерно поєднує сучасну динамічну поп-музику і традиції українського народу. Ірина Федишин є автором більшості пісень, які виконує. Сьогодні у її творчому доробку чимало яскравих кліпів та шість успішних альбомів.

Наживо насолодитись улюбленими піснями і відчути нереальну енергетику Ірини глядачі зможуть 16 листопада о 19:00


Предварительный заказ